Forsaken Escape Room

Ontsnappen binnen een bepaalde tijd ....Durf jij het aan?

Forsaken Escape Room bevindt zich op een unieke locatie in Deventer in een oude atoomkelder. De makers zijn fanatieke escape room spelers, die zelf hun eigen 'droom' escape room zijn gaan bedenken en bouwen.

Zij hebben alle puzzels zelf bedacht en gemaakt en een bijzondere, spannende sfeer gecreëerd. Momenteel hebben zij twee kamers. The Classroom en The Clinic. Ze zijn van plan nog meer kamers te gaan maken in de toekomst.

The Classroom
Jaren geleden schijnt er in de bunker een school te zijn geweest. Hier kregen de kinderen van de burgemeester en ambtenaren les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Een journalist is gaan kijken of dit verhaal waar is. Durf jij ook een kijkje te nemen, om te achterhalen of de verhalen kloppen?!

The Clinic
Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten... Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.

Openingstijden

maandag 12:00 - 22:30
dinsdag 12:00 - 22:30
woensdag 12:00 - 22:30
donderdag 12:00 - 22:30
vrijdag 12:00 - 23:30
zaterdag 12:00 - 23:30
zondag 12:00 - 23:30

Geopend op afspraak.

Contactinformatie

Forsaken Escape Room
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur

Wifi

  • Gratis Wifi