Deventer Cadeaukaart

Maak kennis met dé cadeaukaart van Deventer! Hoe leuk is het om een cadeaukaart te krijgen die je kan besteden in je eigen stad, waardoor je jouw lokale ondernemers steunt. Een ideaal kado voor de feestdagen, verjaardagen, jubilea, als bedankje, relatiegeschenk of wat voor gelegenheid dan ook!

Cadeau- & dinerbon inéén!

De Deventer Cadeaukaart is te gebruiken bij vele binnenstadondernemers, zowel winkels als horeca. Het is dus eigenlijk een VVV Cadeaubon en Dinercheque ineéén, maar dan lokaal. Zo verras je iemand met mooi cadeau én tegelijkertijd steun je de lokale horeca en winkels, dat is toch geweldig?!

Kijk voor meer informatie, een overzicht van deelnemers en voor het bestellen van de kaart op: www.cadeaukaartdeventer.nl

Lokaal te besteden bij winkels en horeca
Lokaal te besteden bij winkels en horeca

Hoe werkt het?

De Deventer Cadeaukaart is zowel een fysieke- als digitale cadeaukaart, waar je zelf de waarde van kunt kiezen: € 7,50 -/10,-/25,- of 50,-. De cadeaukaart is drie jaar geldig, hij hoeft dus niet gelijk op!

De Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de VVV Deventer (Brink 89), Bruna (Korte Bisschopstraat 33) en Primera (Zandpoort 7).

Waarom is de Deventer Cadeaukaart het ideale geschenk?

  1. Je steunt lokale ondernemers uit de Deventer binnenstad
  2. Voor ieder wat wils! De cadeaukaart is bij diverse winkels en horeca te gebruiken. Van heerlijke bonbons tot handgemaakte kleding en van vers brood tot 4-gangen diner in een gerenommeerd restaurant.
  3. Een cadeaukaart is altijd een fijn cadeau, omdat de ontvanger zelf iets uit kan kiezen waar hij of zij heel blij van wordt.
  4. Het besteden van de kaart kan in de Deventer binnenstad en dát is natuurlijk mooi te combineren met een interessante stadswandeling en een heerlijke kop koffie of smakelijke lunch.
  5. Je komt op net wat andere plekjes dan gewoonlijk en kunt zo de veelzijdigheid van Deventer ontdekken tijdens het shoppen.
  6. De cadeaukaart is eenvoudig te bestellen met een bedrag naar jouw keuze.
  7. Inpakken is niet nodig, er zit een mooie geschenkverpakking bij!
  8. Door deze kaart te bestellen scheelt dat weer een tripje naar de stad. Da’s ook fijn in deze huidige tijd.