Stal Cura - Mini-boerencamping Campeerd

Heerlijk kamperen bij de boer

Of je nu met je eigen tent komt of overnacht in een volledig ingerichte pipowagen, bell tent of chalet, je wordt uitgerust wakker op Boerencamping Campeerd.

Wij hebben 12 plekjes met 8 amp. stroom en uitzicht over de weilanden met paarden! Ook kun je vanaf de camping de paarden aaien door het stalluik als ze op stal staan. Er is een mogelijkheid om een vuurtje te stoken op onze half overdekte vuurplaats, er is hout te koop op de camping. Ook staan er diverse BBQ gratis te gebruiken.

Onder het gezamenlijk afdakje kunt u genieten van een kopje koffie of thee, opwarmen bij de houtkachel of juist afkoelen als het warm is onder de plafondventilator. Hier bevindt zich ook een minibieb (gratis lenen of ruilen).
Ook verkopen wij de eitjes van onze scharrelkipjes, voor diegene die rondtrekt of gewoon van een lekker ontbijt wil genieten serveren wij een simpel boerenontbijt. We hebben op en rond de camping (kleinschalig) groente, fruit en kruiden groeien, deze zijn vrij te plukken.

Tevens verhuren wij volledig ingerichte en verzorgde overnachtingsplekjes zoals een chalet, pipowagen, bell tent (glamping) en een huisje off grid (zeer speciale ervaring, staat geheel privé en vrij!). Wij bieden ook diverse benodigdheden zoals een beddengoed, handdoekenset, bbqvlees, boerenontbijt ect.

Vanaf de camping wandel (wij liggen aan het Marskramerpad), fiets of wandelt u zo de bossen van Landgoed Oostermaat in, dit is een 600 ha natuurgebied. Fiets en wandelkaarten kunt u vinden onder ons afdak. In onze omgeving hoort en ziet u veel roofvogels, zoals steenuilen, kerkuilen, oehoe's en er vliegt een witte arend rond, zeer indrukwekkend om te zien.

Wij hebben voor trekkers speciale trekkersplekjes met een speciaal tarief.

In de omgeving vindt u Deventer Koekstad (gelegen aan de IJssel) met zijn historische binnenstad, rijk aan mooie historische gebouwen die je ook kunt bewonderen via een stadswandeling. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug op fietsafstand, waar u kunt genieten van het prachtige landschap. Ook een bezoek aan een Natuurmuseum of de Canadese begraafplaats behoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden

1 apr - 31 okt

maandag 14:00 - 20:00
dinsdag 14:00 - 20:00
woensdag 14:00 - 20:00
donderdag 14:00 - 20:00
vrijdag 14:00 - 20:00
zaterdag 14:00 - 20:00
zondag 14:00 - 20:00

1 nov - 31 mrt

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Contactinformatie

Stal Cura - Mini-boerencamping Campeerd
Schiphorsterweg 6-a
7435 PB Okkenbroek

Voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Actief boerenbedrijf
  • Douche aanwezig
  • Honden toegestaan
  • Toilet aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi