Kunstcircuit

Netwerkorganisatie en kenniscentrum

Kunstcircuit Deventer is een culturele netwerkorganisatie en kenniscentrum, op een steenworp afstand van het Centraal Station, gelegen naast de Deventer Schouwburg.

Bij dit centrum vind je programma’s voor onderwijs, amateurkunst, vrije tijd & talentontdekking. Hier wordt nauw samen gewerkt met culturele partners en organisaties in de stad; scholen, cultuuraanbieders, gemeente, welzijnsorganisaties en het bedrijfsleven.

Het is een culturele ontmoetingsplek voor waar alles in het teken staat om Deventenaren te ondersteunen en te stimuleren in hun culturele loopbaan. Op zoek naar een ruimte of naar goede kunstdocenten? Informeer bij het Kunstcircuit.

Vanuit een ondernemende houding spelen we in op kansen uit de markt en de wensen van onze klanten. Door verbindingen te leggen tussen activiteiten in de wijken, de scholen, de welzijnsinstellingen en de culturele professionals ontwikkelen we nieuwe initiatieven en doorgaande ontwikkel-lijnen.

Servicepunt Onderwijs zet zich breed in voor projecten, trainingen, samengestelde programma’s, talentontwikkeling en multidisciplinaire samenwerkingen. Zij geeft onafhankelijk advies en begeleiding aan alle Deventer scholen en cultuuraanbieders. Servicepunt Wijken en Welzijn zoekt naar culturele oplossingen voor een maatschappelijke vraag van specifieke doelgroepen en gaat de samenwerking aan met o.a. wijkteams, wijkbewoners en zorgpartners. Binnen het Servicepunt Amateurkunst en Vrije tijd bieden we ondersteuning voor amateurkunstverenigingen en huisvesting waar aanbieders en partners een gevarieerd aanbod mogelijk maken.

Contactinformatie

Kunstcircuit
Stromarkt 18
7411 PK Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk

Wifi

  • Gratis Wifi