Deventer Schouwburg

Professioneel theater voor podium kunsten

De Deventer Schouwburg is dé plek in Deventer waar je alle vormen van podiumkunsten kunt zien, je stadsgenoten ontmoet en samen bijzondere momenten beleeft.

Onze voorstellingen laten je genieten, nadenken, lachen. Ze creëren de ruimte voor nieuwe gedachten en emoties. Samen naar theater kijken of theater maken geeft een geluksgevoel en verbindt mensen met elkaar. Het maakt leven, wonen en werken in onze bruisende Hanzestad nog mooier. Theater maken wij niet alleen. Wij zijn het Podium van de Stad en van deze tijd.

Zowel kunst als liefde horen bij het leven en het mens-zijn.

Samen met de inwoners van Deventer maken wij culturele dromen waar en ontmoeten graag mensen met goede en bijzondere ideeën om die samen met ons op te pakken en uit te voeren. Ons theaterhuis biedt ook plek voor actuele dialoog tussen generaties van alle gezindtes om relevante maatschappelijke thema’s uit te diepen en om bij te dragen aan een duurzame wereld waar kunst kleur aan geeft.

Een bijeenkomst of evenement organiseren?

Organiseer ook jouw live, online of hybride evenement of vergadering in de oude binnenstad van Deventer, in de spotlights van het theater. Of je nu met het openbaar vervoer, met de auto of fiets komt; de Deventer Schouwburg ligt op een perfecte locatie. Centraal gelegen in het midden van het land, tegenover het trein- en busstation, op 5 minuten rijden van de snelweg. Gewoon doen!

Evenementen
Feestelijke momenten zijn er om uit te pakken. En dat kan bij de Deventer Schouwburg! Evenementen, groot en klein, worden een beleving. Verras jouw gasten door eens zelf op het podium te staan of door plaats te nemen in het rode pluche. Samen in de spotlight te staan!

Jouw evenement organiseren in hartje Deventer
Met een ruime ervaring met het organiseren van evenementen wordt ook jouw event er één om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een congres, meeting, training, opening, kick off, bedrijfsfeest, jubileum, borrel of netwerkbijeenkomst - de ervaren eventmanagers denken graag met je mee om een onvergetelijk evenement te organiseren waar je trots op terugkijkt.

Evenementenlocatie voor 5-1500 personen
Met de multifunctionele zalen is er altijd wel een ruimte die past bij jouw evenement. Naast de Grote Zaal met 780 theaterstoelen beschikt de schouwburg over een Kleine zaal. De Kleine zaal heeft een tribune van 190 stoelen die ingeschoven kan worden waardoor er een vlakke vloer ontstaat van 325 vierkante meter. De foyers en het Theatercafé zijn te gebruiken als ontvangst, beurs, borrel en workshopruimtes. Op alle vlakken, van technische middelen tot ondersteuning en catering, wordt er voor gezorgd dat jouw evenement aansluit op jouw wensen. Kom langs en laat je verrassen door alle mogelijkheden.

Hybride en online evenementen
Veel bedrijven ontdekken de mogelijkheden van een hybride of online evenement. Een live evenement in de schouwburg waaraan het publiek online en interactief deelneemt. De creatieve eventspecialisten weten hoe je de kansen van een interactief online of hybride evenement ten volle benut. Ontdek de mogelijkheden.

Catering
De vaste cateraars zorgen ervoor dat elke bijeenkomst een feestje is met een persoonlijke touch. Geef je wensen door en samen wordt gezorgd voor een mooi voorstel. Thema’s inclusief aankleding, streekgebonden ingrediënten, volledig vegetarisch of partyproof lekkere hapjes - alles is mogelijk.

Informatie en/of aanvragen
De eventmangers van de schouwburg denken graag met je mee hoe jouw evenement of vergadering tot een succes gemaakt kan worden. Neem contact op met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) en Marit Luttmer (0570 - 68 35 13). Of stuur een e-mail naar evenementen@deventerschouwburg.nl.

Contactinformatie

Deventer Schouwburg
Leeuwenbrug 2
7411 TJ Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Geluidsinstallatie
  • Podium
  • Theaterfaciliteiten

Wifi

  • Gratis Wifi