Intervisie Optiek

Stap binnen bij Intervisie zien en horen en laat je verrassen!

Als je op zoek bent naar een opticien of audicien in Deventer die net dat beetje extra biedt, dan is Intervisie Zien en Horen de perfecte keuze.

Onze winkel is uniek in zijn soort en biedt een uitgebreid assortiment van de beste merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe (zonne)bril, contactlenzen, of de nieuwste gehoorapparatuur: bij ons vind je het allemaal!

Onze deskundige en ervaren opticiens staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw persoonlijke situatie. Bij ons draait het niet alleen om de juiste sterkte of het mooiste montuur, maar om het totaalplaatje. Wij kijken naar wie jij bent en wat het beste past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Daarnaast bieden wij bij Intervisie optiek Deventer ook hoogwaardige oogzorg aan. Onze optometristen en contactlensspecialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw ogen de beste zorg krijgen die ze verdienen. Van oogmetingen tot specialistisch onderzoek, bij ons ben je in goede handen.

Vanaf half 2023 kun je bij Intervisie ook terecht voor hoorzorg. Gehoor is enorm belangrijk én iets -net als uw ogen- om zuinig op te zijn. Hoort u minder goed of zelfs erg slecht? Dan kan dit een groot effect hebben op uw plezier in het leven. Bij Intervisie Zien en Horen doet onze triage audicien er alles aan om uw gehoor zo optimaal mogelijk te houden. Samen onderzoeken we wat uw gehoor nodig heeft èn bieden we een oplossing die aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.

Kortom, bij Intervisie optiek Deventer vind je niet alleen de beste kwaliteit brillen en lenzen, maar ook deskundige en persoonlijke service én hoogwaardige hoorzorg.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Intervisie Optiek
Keizerstraat 35
7411 HD Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling