ReShare

Textielhergebruik

De ReShare Store is een moderne en frisse tweedehands- en vintage kledingwinkel van het Leger Des Heils. Zij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen.

Deze winkel is er voor mensen die misschien weinig te besteden hebben, op zoek zijn naar unieke vintage items of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het mooie van winkelen bij ReShare is dat het milieu er ook wat aan heeft, want minder nieuwe kleding betekent minder productie. Zo is de ReShare Store er voor iedereen.

In deze winkel vind je allerlei soorten kledingstukken. Van hippe spijkerbroeken tot sportbroeken, en van gekleurde blousejes tot bijzondere jurkjes. Er hangt écht voor iedereen wel iets, omdat het aanbod heel gevarieerd is. Heb je zelf iets in de kast hangen dat je niet meer draagt, lever het dan in bij een van de inzamelpunten van het Leger Des Heils. Wie weet maak je er iemand anders heel blij mee en blaas je je oude kleding een nieuw leven in.

De ReShare Store in Deventer vind je aan Keizerstraat 4, hartje centrum dus! Nieuwsgierig geworden? Stap er eens binnen om te shoppen of voor het drinken van een kopje koffie!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

ReShare
keizerstraat 4
7411 HG Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk