MIMIK

Voor een culinaire film- en theaterervaring

MIMIK is FILM + THEATER + CAFE. Het is de perfecte combinatie van een avond cultureel uitgaan. Ongedwongen genieten, jezelf verrijken en contacten maken.

Wij zijn MIMIK! Vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een café en een restaurant; allemaal onder één dak. Professioneel uitgerust voor film, cabaret, dans, toneel, muziek, debat, crossovers, festivals en alle mogelijke tussenvormen.

MIMIK is ruim 3.000 m2 aan culturele en zakelijke mogelijkheden in het centrum van één van de charmantste steden van Nederland. Zoek je een inspirerende locatie voor je event? Voor je congres, symposium, presentatie of vergadering? Voor een receptie, borrel , diner of proeverij? Welkom!

We hebben de kennis, de ervaring, de techniek en de mensen in huis om van jouw event een succes te maken. Wij zorgen voor impact. In een paar woorden? Bijzonder, maatwerk, persoonlijk en gastvrij! Bovendien heb je vanuit onze locatie een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden en door de ligging in het historische hart van de stad, kijk je vanaf ons terras naar de oude stadsmuur..

Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze culturele parel aan de IJssel biedt voor jouw evenement.

Locatie geschikt voor: bedrijfsfeest, zakelijk diner, brainstormsessies, presentatie, congres, training, vergadering, workshop, bedrijfsborrel, beurs/expositie, teambuilding, festival, relatie event, gala, awardshow, film, lezing en debat.

Capaciteit
MIMIK heeft 5 comfortabele zalen waarin meer dan 500 bezoekers kunnen genieten van een mooie voorstelling.

Film

Bij het filmhuis gedeelte van MIMIK kun je terecht voor een filmhuisfilm of documentaire. Het filmprogramma bestaat uit actuele films die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Ook wordt er constant rekening gehouden met de wensen van hun bezoekers. Mocht een film erg succesvol zijn, dan kunnen ze besluiten deze langer te laten draaien. Bij het filmprogramma kun je denken aan filmfestivals, jeugdfilms, speciale filmvoorstellingen, crossovers, awardwinning, kinderfilms en vele meer.

Theater

In de theaterzaal van MIMIK beleef je een uniek en veelzijdig theaterprogramma. Dat varieert van prachtige muziekvoorstellingen, tot toneelstukken, cabaret en literatuur. MIMIK biedt podium voor zowel jong als oud talent, net zozeer als ervaren- en nieuwe makers. Zij proberen ook onderbelichte kunstvormen in Deventer een podium te bieden, zoals wereldmuziek en moderne dans.

Eten & Drinken

Voorafgaand aan, tussendoor of na een voorstelling of film kun je neerstrijken in het eetcafé of de bar. Het eetcafé met terras bevindt zich op de begane grond. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van een lekkere lunch en een warme kop thee. De bar bevindt zich op de eerste verdieping. Het balkon biedt een prachtig zicht over de IJssel en de Worp. Terwijl jij met een wijntje geniet van een goed gesprek, stroomt de IJssel aan je voeten voorbij. Bij MIMIK Café en Bar wordt gewerkt met duurzame en lokale producten. En waar kan wordt samengewerkt met lokale ondernemers. (H)Eerlijk lunchen doe je bij MIMIK.

Laat je verrassen door muziek, toneel, cabaret en literatuur. Door spraakmakende films en documentaires afkomstig uit alle hoeken van de wereld.

Een plek voor makers, acteurs en artiesten. Bij MIMIK wordt iedereen samengebracht.

MIMIK is ruim 3.000 m2 aan culturele en zakelijke mogelijkheden in het centrum van één van de charmantste steden van Nederland. Zoek je een inspirerende locatie voor je event? Voor je congres, symposium, presentatie of vergadering? Voor een receptie, borrel, diner of proeverij? Welkom!

HIER & DAAR

Voorafgaand aan, tussen door of na een voorstelling of film kun je neerstrijken in het café of bar. Het café met terras bevind zich op de begane grond. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van een lekkere lunch en een warme kop thee. De bar met balkon bevind zich op de eerste verdieping. Het balkon biedt een prachtig zicht over de IJssel en de Worp. Terwijl jij met een wijntje geniet van een goed gesprek, stroomt de IJssel aan je voeten voorbij. Bij MIMIK Café en Bar wordt gewerkt met duurzame en lokale producten. En waar kan wordt samengewerkt met lokale ondernemers. (H)Eerlijk lunchen doe je bij MIMIK

Openingstijden

maandag 10:30 - 23:30
dinsdag 10:30 - 23:30
woensdag 10:30 - 23:30
donderdag 10:30 - 23:30
vrijdag 10:30 - 23:30
zaterdag 10:30 - 23:30
zondag 10:30 - 23:30

Contactinformatie

MIMIK
Achter de Muren Vispoort 8-10
7411 SL Deventer

Voorzieningen

Keuken

  • Vegan
  • Vegetarisch

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten

  • Terras

Wifi

  • Gratis Wifi

Diëten

  • Vegetarisch