Studio Ceel

Haren kleuren met henna

Bij kapsalon Studio Ceel te Deventer kunnen zowel dames als heren terecht voor het knippen, kleuren (met Henna) en stylen van hun haren. Alle producten die hier gebruikt worden, zijn met zorg uitgekozen.

Stap binnen in een bohemian, industrial en vintage ogende kapperszaak. Studio Ceel is een kapsalon die nét wat anders is dan de rest. Het misschien wel meest onderscheidende ten opzichte van andere kapperszaken in Deventer, is dat hier veel gewerkt wordt met Henna. Naast je haar laten kleuren in deze kapsalon, kun je er ook voor kiezen dit zelf te doen. Via www.hennatuurlijk.nl kun je zelf je henna-recept bestellen, om je haar op een natuurlijke manier te laten kleuren.

Wat misschien wel leuk is om te weten is dat eigenaresse Marcelia Surink goed heeft nagedacht over de naam. Studio, betekent ‘de werkplaats van een kunstenaar’, en Marcelia maakt er altijd wel een ‘kunst’ van om mensen blij te maken met een nieuw kapsel. Het tweede deel ‘Ceel’, komt van de bijnaam die Marcelia al jarenlang met zich meedraagt.

Contactinformatie

Studio Ceel
Nieuwe Markt 22
7411 PB Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur