Jeppe Mixstore

Mixstore met duurzame en lokale producten

Jeppe Mixstore heeft een groot assortiment aan duurzame & lokale producten waar altijd een leuk cadeau voor jezelf of een ander te vinden is.

De producten in JEPPE Mixstore komen grotendeels uit de omgeving van Deventer. Oude en nieuwe makers uit de buurt die een (nieuw) product willen verkopen hebben zich in de afgelopen twee jaar bij hen gevoegd en gezamenlijk hebben ze de grootste collectie met producten gemaakt in Deventer. Oesterzwambitterballen, appelcider, punnikwoorden, lampen, babykleding en nog veel meer is allemaal bij ons te vinden.

Om de collectie compleet te maken hebben ze de lokale producten aangevuld met producten die in Nederland zijn geproduceerd of via een fairtrade organisatie zijn gemaakt. Bij JEPPE heb je ruim keus uit handgemaakte sieraden, (vintage) woonaccessoires, zeep bars, tassen, planten, kaarsen en allerhande unieke producten waar je blij van wordt of iemand blij mee maakt.

Zero Waste Naast veel lokaal ondernemen wil JEPPE ook bijdragen aan minder plastic. Zo verkopen ze er shampoobars, conditioners, bodybars, deodorant, wattenschijfjes, wattenstaafjes, keukenartikelen en nog veel meer om de plastic soep te verminderen. We zijn bezig om ons assortiment te verbreden met nieuwe, duurzame producten om onze klanten bewust te maken wat er zoal op de markt is. #jeppezerowaste

Wil je tussen het winkelen door naar de kapper of wat drinken? In deze winkel zit de kapsalon van Goodhairday By Rachel ook gevestigd, en je kunt binnen of buiten een lekkere kop koffie of thee drinken.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Koopzondag open tussen 12:00-17:00 uur.

Contactinformatie

Jeppe Mixstore
Broederenstraat 45
7411 LB Deventer