Doedel Cafe

Borrelcafé aan de Brink

In Deventer is een ouderwets gezellig klein bruin café op een supermooie A-locatie. We praten hier over het Doedel Café dat je vindt aan een van de mooiste pleinen van Nederland.

Bij het Doedel café kun je op vrijdagen en zaterdagen genieten van een kopje koffie tussen het lopen over de markt door. In de zomermaanden biedt het mooie en zonnige terras een eersteklas uitzicht op alles wat er in de Deventer binnenstad gebeurt. Gedurende alle seizoenen kan in de open serre genoten worden van het fraaie uitzicht op de toegang naar de binnenstad van Deventer.

Doedel Cafe biedt dagelijks een uitgelezen programma van hoogwaardige koffie van premium koffieleverancier Manetti Classic, eersteklas huiswijnen en wisselende seizoenswijnen van het gerenommeerde wijnhuis Verbunt uit Tilburg, een kompleet programma aan tapbieren en gedestilleerd uit binnen en buitenland.

Voor de lekkere trek zijn er borrelhapjes, de vermaarde zoete knoflookolijven van onze buurman, al jaren de beste Kaaswinkel van Nederland en eventueel onze bekende Tosti's.

Contactinformatie

Doedel Cafe
Brink 1
7411 BR Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur