Expositie 'through your eyes'

Carla Nederbragt

18 november - 24 december

De nieuwste expositie met schilderijen van Carla Nederbragt ‘through your eyes’ kunt u bezoeken van 18 november tot en met 24 december.

Carla werkt vaak met ei tempera. Een eeuwenoude techniek, waarmee zij zelf haar verf maakt. In haar schilderijen neemt Carla de kijker mee naar de kamers van haar binnenwereld. Binnenwereld en buitenwereld: wat is zichtbaar en wat niet… De laatste jaren is de figuurlijke mens steeds meer uit haar werk verdwenen. Maar wel voelbaar aanwezig. Bijvoorbeeld in de ruimtes, de vensters met gordijnen, de stoelen en het interieur. Ook de verhouding mens en dier speelt een grote rol in haar werk.

Er wordt ook een groot aanbod kleiner werk getoond. Perfect om cadeau te geven!

Naast de schilderijen van Carla zijn er beelden te zien van galeriehouders Anneke Mensink, Diana Joseph en vaste exposant Noëlla Moen. Verder zijn er fraaie, hout gedraaide designobjecten te bewonderen van Hans Magendans. Hij tilt dit oude ambacht naar een hoger, kunstzinnig niveau. Van zijn hand zie je ook prachtige houten kerstornamenten.

Kortom: Galerie DNA is een heerlijke plek om een persoonlijk cadeau voor de feestdagen uit te zoeken of om vrijblijvend rond te kijken!

Locatie: galerie DNA, Golstraat 9 te Deventer (www.galeriedna.nl).
Open van donderdag t/m zaterdag van 12.00 – 16.00 uur en op de eerste koopzondag van de maand.

Wanneer

18 nov - 24 dec 2021
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Contactinformatie

Galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer