Monkeyjam Junior

Monkeyjam in een geheel nieuw jasje!

21 nov 2021

Al meer dan vijf jaar organiseren de muzikanten van Colored Monkeys jamsessies in de hele regio. Nu is het tijd om de opgedane kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie talenten.

Aankomend seizoen wordt er gejamd op meerdere locaties, heeft elke MonkeyJam een speciaal thema en worden er diverse workshops gegeven om beter te leren improviseren en samenspelen.

MONKEYJAM JUNIOR WORKSHOP (13.30 -17.00 UUR)
Jammen is te leren, vooral als je muzikaal bent. Speciaal voor muzikale jongeren (12-26 jaar) met een paar jaar speelervaring geeft coach Jan Terlouw Junior een workshop over de basics van improviseren en samenspelen. Wat kan je verwachten? Je ontmoet nieuwe muzikanten, leert het belang van naar elkaar luisteren en maakt samen liedjes compleet op basis van improvisatie!
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op via www.burgerweeshuis.nl

MONKEYJAM JUNIOR 19.30 UUR
Na de workshop volgt een open jamsessie waarin jullie kunnen laten zien wat je in de workshop geleerd hebt aan vrienden, familie en geïntresseerden. De Jam begint om 19.30 uur (deuren open 19.00 uur) en de toegang is gratis.

De MonkeyJam Junior wordt georganiseerd in samenwerking met het Burgerweeshuis en NDC (New Deventer Collective) en vindt plaats op zondag 21 november 2021 in het Burgerweeshuis.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op via www.burgerweeshuis.nl

Datum: 21 november 2021
Aanvang: 13:30 uur
Locatie: Burgerweeshuis Deventer
Entreeprijs: Gratis

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
7411PT Deventer