Underwater World

Laat je meevoeren naar een andere dimensie!

7 oktober - 13 nov 2021

In de olieverfschilderijen van beeldend kunstenaar Margot Olde Loohuis is de geheimzinnige onderwaterwereld, soms sprookjesachtig of mystiek, het centrale onderwerp.

Het rijke, verstilde universum onder het wateroppervlak: diffuus zonlicht dat daar doorheen schijnt, leliebladeren die zich vanaf de bodem ontvouwen en de waterspiegel die lucht, wolken en daglicht laat zien. Het is bijna een filosofische bron van inspiratie geworden.

Margot is een reeds gevestigde kunstenaar in Deventer. Onlangs ging haar lang gekoesterde wens in vervulling door tijdens de opening van haar expositie in de Dorpskerk te Wilp in gesprek te gaan met André Kuipers (astronaut) en Mieke Conijn (directeur IJsselbiënnale), waarbij onder meer de begrippen ‘overview’, het zicht vanuit het heelal op de aarde en ‘underview’, het perspectief vanaf de bodem, op een wonderlijke wijze samen kwamen.

Heb je dit gemist of wil jij weg van de drukte van alledag, bezoek dan haar expositie bij galerie DNA. Samen met de ruimtelijke werken van Diana Joseph, Noëlla Moen en Anneke Mensink is deze expositie weer een mooie beleving.

Galerie DNA organiseert wisselende exposities vol kunst met karakter. Op zaterdag 13 november 2021 is Margot Olde Loohuis aanwezig voor een Meet & Greet van 14.00 - 16.00 uur.

Expositie: Underwater World
Periode: 7 oktober t/m 13 november 2021
Galerie DNA, Golstraat 9 in Deventer, zie www.galeriedna.nl
OPEN: donderdag tot en met zaterdag en de eerste zondag van de maand van 12.00 - 16.00 uur.

Wanneer

7 okt - 13 nov 2021
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke 1e zondag van de maand: - uur

Contactinformatie

Galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer