Troost in de herfst

01 - 29 okt 2021

Er zijn er die de herfst prachtig vinden. Er zijn er ook die deze periode als minder fijn ervaren. Voor hen is de Troostdichter met de herfst meegekomen.

Bij Boudewijn Betzema kun je terecht als je even niet meer weet hoe het verder moet. Volkomen open, onbevangen en zonder vooroordeel luistert hij naar jou, net zo lang als jij wenst. Niet dat hij het antwoord weet, geenszins maar als jij je helemaal durft te uiten, vind je antwoorden en lichtpuntjes binnenin jezelf.

De gehele maand oktober is hij op donderdag én vrijdag, van 11:00 - 16:00 uur, aanwezig in het knusse kapelletje in de Bergkerk te Deventer ( met uitzondering van do 7 okt).

Hij wacht daar op jou met al jouw pijn, verdriet, verlangen, boosheid en wat je allemaal niet plagen kan. Met wijd open hart, een luisterend oor, puur en onbevangen en hij heeft alle tijd voor je. Al heb je drie uur nodig om alles te zeggen wat je zeggen wil.

Het enige wat het van jou vraagt is Moed!

Boudewijn weet als geen ander hoeveel moed het kan kosten om te komen. …heb je je hart kunnen luchten, dan heb je kans dat de herfst er anders uitziet, dan toen je binnenkwam.

Voel je warm uitgenodigd.

Op donderdag 7 oktober is Troostdichter Boudewijn Betzema 's morgens in Zwolle bij 'zijn' dierbare plekje; 't Troosthuisje aan de Schoenkuipenbrug om akte de présence te geven. Hij vertelt daar in 't kort over troost en draagt een troostgedicht voor in het kader van 'Waar wacht je op'.

1 okt – 29 okt. 2021
elke donderdag: 11:00 – 16:00 uur ( * m.u.v. 7 okt )
elke vrijdag: 11:00 – 16:00 uur

Wanneer

1 okt - 29 okt 2021
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur

Contactinformatie

De Bergkerk
Bergkerkplein 1
7411EN Deventer