"We’ll meet again!” – Romantisch concert door het DVE

Het is weer mogelijk om elkaar te ontmoeten!

26 sep 2021

Om te vieren dat het weer mogelijk is elkaar te ontmoeten, geeft het Deventer Vocaal Ensemble (DVE) op 26 september 2021 (aanvang 16:00 uur, Bergkerk in Deventer) een concert genaamd “We’ll meet again!”

Het concertprogramma omvat de volgende stukken: From the Bavarian Highlands van Edward Elgar, aangevuld met stukken van Brahms en Reger, allen gebaseerd op volksliederen. Martje van Damme zal het DVE op de piano begeleiden. Het concert staat onder leiding van Elske te Lindert. Het Deventer Vocaal Ensemble is een koor dat uit zo’n 25 getrainde amateurs bestaat. Het koor staat in Deventer en omstreken bekend vanwege haar jaarlijkse deelname aan de Matthäus Passion. Het repertoire omvat zowel klassieke muziek als moderne muziek. Bij de ingang van de kerk worden gratis programmaboekjes met een Nederlandse vertaling van de teksten uitgedeeld. Het concert is “vrije zit”; voor Vrienden van het DVE worden zitplaatsen gereserveerd. Meer informatie over dit concert en de uitvoerenden vindt u op www.deventervocaalensemble.nl.

De organisatie houdt zich aan de coronamaatregelen van het RIVM. Afhankelijk van de ontwikkelingen kan het daarom zijn dat u bij de ingang van de kerk gevraagd wordt aan te tonen dat u corona-vrij bent.

Alle gegevens op een rijtje: • WAT: Romantisch concert “We’ll meet again!”
• WANNEER: 26 september 2021, 16:00 uur (kerk open om 15:30)
• WAAR: Bergkerk, Deventer (Bergkerkplein 1, 7411 EN, Deventer). Parkeergelegenheid bij de kerk is beperkt. Voldoende parkeergelegenheid is te vinden rondom het vlakbij gelegen winkelcentrum de Boreel. Vanaf het station NS is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Bergkerk.
• WIE: het Deventer Vocaal Ensemble met Martje van Damme op de piano. Artistieke leiding Elske te Lindert.
• KAARTJES: € 15,- (voorverkoop via www.deventervocaalensemble.nl); € 17,50 (aan de kerk); € 12,50 (vrienden); € 5,- (jeugd t/m 12 jaar). De kaartjes zijn vrije zit.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00
Aan de deur
€ 17,50
Prijs voor leden
€ 12,50

Contactinformatie

De Bergkerk
Bergkerkplein 1
7411EN Deventer