Deventer schrijft - Eindpresentatie

Ga je mee op ontdekking?

23 nov 2021

Op 23 september gaat het weer beginnen.
Jordi Lammers trap af met Poëzie en Ischa den Blanken volgt met Het podium op.

Deventer Schrijft! is voor jonge schrijvers van 18 t/m 35. Docenten zijn beide makers bij de Nieuwe Oost. Wil je meedoen of berichten delen? Rechtstreeks via email (flyer in de bijlage), via sociale media (Deventer Boekenstad) of onderstaande link.

Livecursussen brengen zoveel meer plezier en inspiratie. Over de cursussen zijn deelnemers en docenten het erover eens. Het is leuk om zelf te schrijven, maar vooral ook om in beweging te komen en je verder te ontwikkelen. In deze cursussen leer je beter schrijven op een manier die bij jou past. Tijd voor inspiratie en reflectie.

Met Jordi Lammers als je kiest voor Poëzie. Met Ischa den Blanken als je ook graag Het podium op wilt. Jordi Lammers is winnaar van de schrijfwedstrijd Write Now 2020 en is maker, schrijver en muzikant. Deventenaar Ischa den Blanken maker, schrijver en performer. En o.a. winnaar van de NTR-podcastprijs 2020. Hij trad eerder in Mimik op. Doe je mee? Ben jij een jonge starter, hou je schrijven? Sluit je aan. Ken je iemand die een passie heeft voor schrijven? Vertel het verder. De groep blijft klein, want dan leer je het meest. Deventer Schrijft! is speciaal voor jonge schrijvers t/m 35 jaar. Meer info zie flyer of kijk op http://www.deventerboekenstad.nl/artikelen/artikel/7317/deventer-schrijft---nieuwecursusdata/

Eindpresentatie Optreden in Cultuurpodium De Hip dinsdagavond 23/11/21

Wanneer

-

Contactinformatie

Podium De Hip
Brink 21
7411 BS Deventer