OGEN-BLIKKEN

Openlucht museum op het Grote Kerkhof

20 juni - 20 sep 2021

Wandel het 'Rondje Bruggen' zelfstandig met een route of met fotografe Astrid Stok. Maak foto's met je mobiel en zorg na afloop van de wandeling dat jouw foto onderdeel wordt van het openlucht museum op het Grote Kerkhof.

Groeiende tentoonstelling

OGEN-BLIKKEN vindt plaats van 20 juni t/m 20 september 2021. Iedereen kan deelnemen, dus ook jij! Kies om de wandelroute te lopen aan de hand van een routekaart met opdrachten, of ga samen met fotografe Astrid Stok op pad. Onderweg krijg je opdrachten en uitdagingen om anders te gaan kijken naar de Lebuinuskerk en de IJssel. Je neemt foto’s met je mobiel en levert er vier na afloop in. Zo krijgen we de gelegenheid om samen onze blikken op het plein en de omgeving te kunnen werpen. Vervolgens kiest een jury wekelijks de beste foto’s die worden tentoongesteld in het groeiende openluchtmuseum op het Grote Kerkhof.

Deelnemen aan de excursie

Om deel te nemen aan de excursie onder begeleiding van fotografe Astrid Stok kun je mailen naar betti@inhethuisvan.nl. Een excursie is €15,- incl. routekaart en koffie/thee.

Zelfstandig op pad?

De routekaarten met opdrachten zijn vanaf vrijdag 25 juni voor slechts €2,- te koop bij iedere ondernemer op het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt.

OGEN-BLIKKEN is een initiatief van de ondernemers rond het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt, evenals EICAS en MIMIK.

(Foto: Sander Korvemaker)

Wanneer

20 jun - 20 sep 2021
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Route met opdrachten te koop voor € 2,- bij ondernemers op het Grote Kerkhof.
Deelnemen aan excursie met fotograaf? € 15,- incl. routekaart, begeleiding en koffie/thee.

Contactinformatie

Stadsplein Grote Kerkhof
Grote Kerkhof
Deventer