Mijn Hemel!

28 april - 5 juni

Een presentatie in R.S.O.L. met werk van de internationaal bekende kunstenaars: Nanda Runge (NL) en Martín La Roche (CL).

De constructies en innerlijke samenhang van de werken in de presentatie lezen als verzamelingen van verwijzingen en aanwijzingen naar plaatsen, concepten en belevingen van ‘de wereld’ - en van het ‘zijn in de wereld’. De werken in de presentatie – tekeningen, sculpturen, installaties – vragen de bezoeker actief deze relaties te zoeken en te leggen. U wordt zo ook uitgenodigd om daadwerkelijk mee te werken aan het ontstaan van een nieuw kunstwerk van Martín La Roche. De relaties die u legt via de kruiswoordhints op zijn hand-out verwerkt hij namelijk in zijn Quick Crossword Nr. 13.692 V12, dat in de loop van de presentatie zal verschijnen.

Bekijk online de introductie op deze presentatie door Hicham Khalidi (MA/NL), directeur van de Jan van Eyck Academie in Maastricht.

Half mei vindt in de presentatie een voice-performance plaats door Sharon Stewart (US/NL).

Bezoek op de openingstijden en op afspraak (via de website). R.S.O.L. werkt volledig volgens de corona-voorschriften van de Rijksoverheid, uw bezoek is veilig.

Wanneer

28 apr - 5 jun 2021
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur