Drive Through Koningsdag

Drive through Salland!

27 apr 2021

Op koningsdag een route tussen Dalfsen en Haarle. Met je gezin op pad in de auto om het mooie salland te ontdekken en te genieten van alle lekkernijen van de lokale ondernemers!

In deze tijd zitten we veel binnen en zijn er weinig leuke uitstapjes mogelijk. De terrassen zitten dicht en er zijn geen festivals. We zijn er allemaal aan toe om samen een uitstapje te maken; om samen mooie herinneringen te maken, zeker op Koningsdag. Het rijden van de Drive Through Rally biedt weer perspectief. Geniet, geheel coronaproof, van elkaar en de buitenwereld!

De Drive Through Rally staat tijdens Koningsdag garant voor een leuke tour over de mooiste weggetjes van Nederland en was o.a. tijdens Valentijnsdag al een groot succes! Elke route bestaat uit 2 etappes van ca. 1.5 uur en ligt op verschillende plaatsen in ons land. Compleet met vers bereide lunchpakketjes op tussenstops bij lokale horeca. Bij de finish staat er ook een mooi pakket klaar voor thuis. Een leuk uitstapje in deze bizzare tijd!

Op de startlocatie bladeren jullie door de pagina’s heen om de route goed te bekijken en de instructies te bestuderen. Ook zetten jullie de app aan, waarmee jullie onderweg letters vinden op de route! Daarna rijden jullie de prachtige omgeving in. Met het routeboek op schoot navigeren jullie (ervaring geen vereiste) door het landschap terwijl jullie letters verzamelen op de app. Aan het eind van de eerste etappe eindigen jullie bij de tussenstop waar jullie een lunchpakketje per persoon ontvangen. Hierna vervolgen jullie de route richting de finishlocatie. Daar ontvangen jullie een mooi samengesteld pakket voor thuis!

Prijzen variëren o.b.v het aantal (2 tot 5) personen per auto: – 2 personen: €55,- p.p. – 5 personen: €28,- p.p.

Voor meer informatie of het inschrijven voor de Koningsdag Drive Through, Kijk vooral op de website van www.rallysbcause.nl

Wanneer