Derde Bergkerkconcert door Il Canto di Rame.

23 apr 2021

Il Canto di Rame verzorgt op vrijdagavond 23 april in de Deventer Bergkerk het derde concert in de serie Bergkerkconcerten. Het kwartet bestaat Elske te Lindert (sopraan), Iris Gruber (saxofoon), Marije Toenink (cello) en Liga Vilmane (orgel).

Il Canto di Rame is een ensemble dat constant op zoek is naar de mogelijkheden van haar ongebruikelijke bezetting. Nooit denken de musici in beperkingen, altijd in kansen. Dat levert een breed repertoire op, van heel oude muziek, tot nieuwe stukken die speciaal voor hen geschreven zijn. Een concert van Il Canto di Rame is altijd een verrassend en veelzijdig gebeuren. Van één enkele stem tot het voltallige ensemble en alle combinaties die gemaakt kunnen worden, alles komt tot klinken. Veel ervaring hebben ze intussen met het arrangeren van stukken en het samenstellen van bijzondere programma's. In de Bergkerk zullen ze alle mogelijkheden van de prachtige ruimte ook volop benutten.

Het concert van Il Canto di Rame is gratis te volgen via de livestream op www.bergkerkconcerten.nl op vrijdag 23 april om 20.00 uur.

Wanneer