Koopzondag

Winkelen tot je erbij neervalt!

7 maart

Laat je in Deventer verwonderen door de vele eigenzinnige en unieke winkeltjes, met vernieuwende en creatieve ideeën. Geniet bovendien van een lekker stukje taart bij een fijn koffietentje of een heerlijke sandwich bij één van de bijzondere lunchadressen.

Iedere zondag is het Koopzondag in Deventer, winkeliers zijn vrij om tussen 12.00 en 17.00 uur hun winkel te openen. Veel winkels in Deventer zijn dan ook elke zondag geopend. De eerste zondag van de maand, tussen 12.00-17.00 uur, zijn alle winkels geopend en is het een extra uitgebreide koopzondag in de Deventer binnenstad.

Winkelen in de historische binnenstad van Deventer is een dag gevarieerd winkelen. Naast alle bekende grootwinkelbedrijven zijn er vele bijzondere en unieke galeries en winkels. Veelzijdig, interessant, onverwacht en divers zijn kreten die passen bij het winkelaanbod van Deventer.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Deventer binnenstad
Brink, Korte & Lange Bisschopsstraat, Walstraat, Kleine & Grote Overstraat, Spijkerboorsteeg, Korte Smedenstraat, Broederenstraat, Engestraat & Nieuwstraat
7411 BX