Oostermaetloop Lettele

Onderdeel van de Sallands Cross Circuit

2 dec 2023

Op zaterdag 2 december is Lettele weer het centrum voor hardlopend Salland. De Oostermaetloop kent vier afstanden:1, 2, 5 en 10 kilometer. Het parcours voert je dwars door het natuurgebied De Oostermaet heen met mooie laantjes en rododendronstruiken en met soms een beetje modder.

Op zaterdag 2 december is Lettele weer het centrum voor hardlopend Salland. De Oostermaetloop wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en is een van de tien wintercrosslopen van het Sallands Cross Circuit. De hardloopwedstrijd kent vier afstanden:1, 2, 5 en 10 kilometer.

Het prachtige parcours Het parcours voert je dwars door het natuurgebied De Oostermaet heen met mooie laantjes en rododendronstruiken en met soms een beetje modder.

Pepernoten Sinterklaas heeft ook dit jaar een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen en zorgen voor een gezellige warming-up. Doe daarom mee! Laat zien wat je kan!

Bekende lokale speaker Waar hij eerder vaak mee liep, zal Jeffrey Kleine Koerkamp dit jaar de rol als speaker op zich nemen, zodat hardlopers met extra energie en een lach over de finish kunnen komen. Zowel leuk voor de lopers als voor het publiek langs de zijlijn.

Schrijf je in Iedereen kan meedoen aan de 5 of 10 kilometerloop! Voor kinderen tot 9 jaar is er een speciaalparcours van een kilometer. Jeugd tot 15 jaar kan meedoen aan de 2 kilometerloop. De starttijden en het inschrijfgeld vind je op www.sallandscrosscircuit.nl. Inschrijven kan tot 2 december, een halfuur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Inschrijven via www.mijninschrijving.nl. Informatie op www.facebook.com/oostermaetloop of mail naar oostermaetloop@hotmail.com. Bekende lokale speaker Waar hij eerder vaak mee liep, zal Jeffrey Kleine Koerkamp dit jaar de rol als speaker op zich nemen, zodat hardlopers met extra energie en een lach over de finish kunnen komen. Zowel leuk voor de lopers als voor het publiek langs de zijlijn.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 9,00

Contactinformatie

De Spil
Sportweg 1
7434 RZ Lettele