Colorsofellen | Workshops experimenteel zijde schilderen en vilten

Kleurrijk winkel, atelier & workshop nieuws

8 jun 203 - 29 okt 2023

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ik mijn winkel met atelier begon in de mooie binnenstad van Deventer. In die periode heb ik met veel plezier tal van workshops gegeven, zijde beschilderd, dessins op de computer ontworpen en geprint en veel nieuwe producten ontwikkeld.

Daarnaast heb ik uitgebreid geëxperimenteerd met nieuwe materialen en technieken en mooie en bijzondere opdrachten mogen uitvoeren. Winkel, atelier en workshopruimte ineen blijkt een mooie combinatie.

Workshops experimenteel zijde schilderen en vilten

Inmiddels zijn er al vele deelnemers naar Deventer gekomen om in 1 of 2 dagen zijde te beschilderen, opgespannen op een frame. Deze beschilderde zijde is te gebruiken als sjaal, kledingstof, wanddecoratie of zijden lap om later te vervilten met wol. Omdat alle materialen en gereedschappen aanwezig zijn in de workshopruimte op de begane grond en eerste verdieping is er volop gelegenheid om te experimenteren.

Voor het vervilten van de handbeschilderde zijde met wol, kunnen cursisten een derde dag terug komen om met behulp van de viltmachine een mooie soepele wollen deken, wandkleed of kledingstof te maken.

Je kunt je individueel inschrijven voor een workshop of als groep vriendinnen of collega's. Maar ook leuk als activiteit voor een gezellige familiedag. Er zijn vele mogelijkheden.

Dessins van Colors of Ellen

Vrijwel alle dessins van Colors of Ellen zijn nu te vinden op de website. Je vindt er een dertigtal ontwerpen, elk in diverse kleurvariaties. Al deze dessins kunnen besteld worden in je favoriete kleurcombinatie, stofsoort, afmeting en toepassing.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Contactinformatie

Colorsofellen
Broederenstraat 23
7411 LA Deventer