Expositie Goeie Buren

Tijdens de tentoonstelling kunt zien en meebeleven.

21 april - 4 jun 2023

Bij Atelier Komma exposeren van 21 april tot en met 4 juni. Ilse Roelofsen en Peter Paul Hattinga Verschure zijn goeie buren en exposeren, concerteren en vertellen er zes weken samen op los.

Peter Paul toont tekeningen, foto’s en schilderijen en ook wat van zijn vondsten en instrumenten voor zijn optische waarnemingen. Van Ilse zijn er schilderijen. Op zolder hebben we een theaterkamer ingericht met foto’s en attributen.

De tentoonstelling is open van woensdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 Kom je liever op een andere dag maak dan een afspraak.

Maar er staat meer op het programma bij...

Activiteiten:
Op zaterdag 6 mei geven Ilse en Peter Paul een klankconcert in het pand Noordenbergstraat 9. Van 14.00-16.00. Je kunt zittend of liggend wegdromen bij de klank van snaren, klankschalen, gongs en zang.

Op vrijdag 19 mei vertelt Ilse in Atelier Komma het verhaal ‘Nur en Mong’. Aanvang 15.00. Na afloop is er thee en praten we na. Na de thee leidt Peter Paul een stadswandeling van zo’n half uur door het oude Noordenbergkwartier in de omgeving van Atelier Komma. Bij beide activiteiten is geen entree maar er staat wel een fooienpot.

Wil je een of meerdere evenementen bijwonen, dan graag zo spoedig mogelijk aanmelden bij Atelier Komma. (m.bijkerk1949@kpnmail.nl)

Wanneer

21 apr - 4 jun 2023
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Atelier Komma
Achter de Muren Vispoort 46
7411 SM Deventer