Koningsfestival op de Brink

Donderdag 27 april

27 apr 2023

YEAHHH! Na het succes van het Deventer Koningsfestival in 2022 kleurt natuurlijk ook dit jaar de hele Brink weer oranje tijdens koningsnacht én koningsdag!
Het programma is rond en wat is ‘ie fijn geworden! Wie heeft woensdag 26 en donderdag 27 april al met oranje letters in de party-agenda staan?!

Op Koningsdag wordt er traditioneel afgetrapt met de kleedjesmarkt die zich uitspreidt over de gehele Brink en diverse straten in het centrum. Er is vermaak voor kinderen en je kan vanaf ’s ochtends vroeg jezelf uren vermaken op zoek naar schatten en koopjes.

’s Middags begint de livemuziek. Zo kan er tijdens de Undercoversessies mee gezongen worden op de muziek van o.a. ABBA, Doe Maar en David Bowie. Tussen de live acts door is er muziek van Rhandy Bishop en Riva Soull. Het muziekprogramma begint om 15.00h en duurt tot ongeveer middernacht.

Net als vorig jaar is ook nu het hele programma weer gratis toegankelijk dus dat belooft weer één groot feest te worden op het mooiste plein van Deventer! Let’s celebrate!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Brink