PLAT GOAN | POAR NEEM'N | BOER BENNIE | FEEST DJ'S | PIRATEN HITS

Het mooiste en "platste" boeren feest voor Bathmen en wijde omgeving! Bij Boode in Bathmen!

22 - 23 apr 2023

Het mooiste en "platste" boeren feest voor Bathmen en wijde omgeving! Bij Boode in Bathmen!
Met POAR NEEM'N, BOER BENNIE, FEEST DJ's en PIRATEN HITS.
Ook zo klaar met de mainstreammuziek van tegenwoordig? Dan is er maar één advies: PLAT GOAN!

PLAT GOAN bij Boode in Bathmen! Het mooiste en "platste" boeren feest voor Bathmen en wijde omgeving!

GROTE ZAAL De Grote zaal van Boode in Bathmen zal uiteenbarsten door feestknallers aan elkaar gedraaid door de beste Feest DJ’s. Dampende tappen doen hard hun werk en de meters bier glijden door de lucht als de ene na de andere kneiter van een artiest het podium betreed.

PIRATENBAR Wie even heerlijk mee wil deinen op de golven van de geheime zenders kan genieten van de gouden piraten hits die de DJ ten gehore brengt in de Piratenbar.

POAR NEEM'N Probleem? Poar Neem’n! Wie kent deze uitdrukking niet? Oftewel: Nu is het afgelopen met al dat serieuze gedoe en is het tijd voor feest, een biertje en maximale gezelligheid! De mannen van Poar Neem’n zorgen ervoor dat de bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen met feestmuziek, flantuut'n en interactie op het podium. Onder andere met Het Rad van Poarrrrrtuin zal er voor meer dan €800,- aan Poar Neem’n artikelen weggegeven worden uit het magazijn van de webshop. Shirts, stickers, aanstekers, brillen, vlaggen en als kroon(kurk) de mega Poar Neem’n vlag. De parel voor elke kantine, keet of slaapkamer.

Met miljoenen plays op de eigen hits ‘Probleem’n? Poar Neem’n' feat Mooi Wark en 'Tot de laatste druppel' feat Beatcrooks is de show gevuld als een pilsje met schuimende hitgarantie. Met 60 minuten dampende feesthits uit de afgelopen decennia is dit een show voor jong en oud.

BOER BENNIE Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers. Na het behalen van zijn agrarische opleiding heeft hij de boerderij van zijn stiefzus overgenomen. Met 21 melkkoeien en een oude gehuurde stal was het een bescheiden, arbeidsintensief bedrijf. Sinds hij zijn melkveehouderij met inmiddels 2000 koeien heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. HØKEN! Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien... FEESTBEESTEN... BENNIE D'R KLOAR VEUR?

Koop nog snel je tickets om zeker te zijn van een plaats op de dansvloer of in de piratenbar! Want VOL=VOL! Let op: Leeftijd 18+ Ticketlink op Facebook: Plat Goan of Instagram: platgoan

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Tickets verkrijgbaar via www.boode.nl/uitgaan
Facebook: Plat Goan of Instagram: platgoan
18+ en VOL=VOL!

Contactinformatie

Boode in Bathmen
Brink 10
7437 AM Bathmen