Hoogtevrees

Zondag 9 juli

9 jul 2023

Even een break nodig van het buitentheater? Tijdens Deventer Op Stelten tovert het Burgerweeshuis het mooie Worpplantsoen weer om tot een avant-gardistisch spektakel met muziek, lekker eten & drinken, kermis en theater in een mooi decor. De jongste festivalgangers kunnen op avontuur met een ritje in een rups of vliegend tussen de boomkruinen. Het programma voor het festival is rond en bestaat uit bekende namen maar geeft ook alle ruimte aan nieuwe veelbelovende artiesten en jong talent. Meer informatie is te vinden op www.burgerweeshuis.nl.

Het programma van 9 juli
Hoogtevrees zorgt weer voor een magisch weekend in het mooie Worpplantsoen. Deventer staat op stelten en het Hoogtevrees festival biedt (gratis!) een avontuurlijk programma met acts van hoogstaand niveau. Van 7 t/m 9 juli tovert het Burgerweeshuis dit oudste stadspark van Nederland om tot een avant-gardistisch spektakel met muziek, eten & drinken in een mooi decor. De jongste festivalgangers kunnen op avontuur met een ritje in een rups of vliegend tussen de boomkruinen.

Wildman | 12:30 – 13:15
Wildman is een energieke, gitaar en hammond aangedreven bluesrockband uit Deventer. De muziek kenmerkt zich door strakke gitaarriffs, een gierend orgel, catchy refreinen, en dat allemaal met een dikke dosis energie.

Slim Cessna’s Auto Club | 14:00 – 15:00
Slim Cessna’s Auto Club is de uitvinder van country-gothic. Ze spelen een aanstekelijke mix van country, Americana, blues, soul en punk. Teksten met veel moord en doodslag, drank, drugs en muziek met pedal steel gitaar, banjo, gitaar en contrabas. Staan garant voor een verpletterende live show.

De Toegift | 15:45 – 16:45
Een nieuw geluid uit Zeeland. De Toegift speelt Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt deze band met thema’s over tijd en nostalgie. Begin dit jaar verscheen hun debuutalbum.

Bob Wayne & The Carnies 17:30 – 18:30
Deze fakkeldrager van Johnny Cash en Willie Nelson zit gemiddeld driehonderd dagen per jaar on the road. Het maakt hem niet uit waar, zolang hij maar kan spelen. Beïnvloed door country, roots, bluegrass, rockabilly, punkrock en hardcore zingt hij met een rauwe stem zijn dito teksten over het leven zoals het is.

Entree: Gratis
Open: 12:00
Aanvang: 12:30
Locatie: Worpplansoen
Leeftijd: Alle leeftijden

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Worpplantsoen
Worpplantsoen
Deventer