Installatie Ronald de Ceuster

Atelier 0

21 - 26 mrt 2023

Deventer kunstenaar Ronald de Ceuster bouwt een installatie waar ook anderen aan kunnen werken.

Atelier 0
Deventer kunstenaar Ronald de Ceuster bouwt een installatie waar ook anderen aan kunnen werken. “Het samen werken aan de installatie schept de mogelijkheid elkaar te spreken over kunst, het maakproces en natuurlijk over de Nul-beweging waaraan mijn werk schatplichtig is”. Aldus de Ceuster, die zich bezighoudt met hoe ruimtes en materialen – los van hun functionaliteit en achtergrond – in relatie tot elkaar zich als beeld, kunstwerk, verhouden.

De Ceuster start op 19 maart. Het werken aan de installatie loopt door tot en met 7 april. Tussentijds werkt hij of alleen óf met bezoekers die een bijdrage willen leveren. Op dinsdag en op vrijdag vindt er een groepsgesprek plaats waarin De Ceuster vertelt over het hoe en waarom van zijn werkwijze.

Mee bouwen? Of in gesprek met de kunstenaar?
Wil je mee bouwen aan de installatie Atelier 0, kom dan in de periode van dinsdag 21 tot en met zondag 26 maart tussen 15.00 en 16.30 uur naar Atelier 0 in het souterrain van Museum EICAS.

Ook ben je van harte welkom om op dinsdag 21 en vrijdag 24 maart deel te nemen aan een groepsgesprek met De Ceuster (start 15.00 uur). Hilde Dorrestein begeleidt deze gesprekken.

Locatie: Museum EICAS, souterrain.
Tijd: vanaf 21 maart (op werkdagen tussen 15.00 – 16.30 uur kun je meewerken aan de installatie).
Kosten: tijdens de Nulweek (21 t/m 26 maart: entree € 11,- (inclusief filmbezoek Mimik op die dag). Daarna € 12,50

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50

Tijdens de Nulweek (21 t/m 26 maart: entree € 11,- (inclusief filmbezoek Mimik op die dag).

Contactinformatie

Museum EICAS
Nieuwe Markt 23
7411PB Deventer