Midsland Oklahoma

Beumer & Drost

28 - 29 jan 2023

Van visserij tot goudkoorts. Van scheepjes in flessen tot cowboys te paard. Midsland - Oklahoma is het (bijna) waargebeurde en ongelofelijke verhaal van Boet Butterboer. Zaterdagavond try out, zondagmiddag première!

Filmverzamelaar Boet vertelt over zijn geschiedenis aan de hand van – door hemzelf – gemonteerde beelden. Boet, wiens ouders uit Midsland, Terschelling kwamen, werd zelf in het Amerikáánse Middelkerke geboren. Een stadje dat gesticht werd door één van zijn voorouders.

Als er aan het leven van de vader van Boet een tragisch einde komt door een omvallende boom, vertrekt zijn moeder met Boet en zijn tweelingbroer Oak vanuit Amerika per schip naar Midsland. Na een scheepsramp voltrekt zich een groot wonder!
Droom en realiteit gaan door elkaar heen lopen als de filmpersonages opeens uit het doek stappen.

Je wordt ondergedompeld in een zee van fantastische gebeurtenissen en meegezogen in Boet’s ongelooflijke levensverhaal. Van visserij tot goudkoorts. Van scheepjes in flessen tot cowboys te paard Een zeer spannend, humoristisch en vooral ook aandoenlijk verhaal voor iedereen vanaf 8 jaar!

Filmtheater van de aller, allerbovenste plank!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 13,50

Contactinformatie

MIMIK
Achter de Muren Vispoort 8-10
7411 SL Deventer