Hans de Bruijn - Galerie KunstApart

vanaf 5 februari

5 februari - 1 apr 2023

De kunstenaar Hans de Bruijn met een indrukwekkende collectie grote industriële schilderijen en landschappen. Hans is een kunstenaar die woont en werkt in Leiden. Na cum laude te zijn afgestudeerd bij de Koninklijke academie in Den Haag heeft Hans daarna de Rijksacademie gedaan. In 1988 is hij daar afgestudeerd. Diverse collecties hebben werk van Hans.

De stad Deventer staat bekend om zijn eigenzinnige karakter. De perfecte locatie voor een aparte galerie. De karakteristieke gevel van Kunstgalerie Kunst apart staat in de rand van de winkelstraten in het hart van Deventer.

Een gedeelte van de galerie is ingericht als een winkel. Net als bij een winkel kun je er zó binnenstappen. Kom vooral langs om de geëxposeerde werken in het echt te zien. Niets is zo leuk als een museum of een galerie te bezoeken en je te laten verassen.

De industriële uitstraling van de jaren 30 gevel heeft een eigen charme. Toevallige overblijfselen van het vertrokken bedrijf gaan een spannende dialoog aan met het geëxposeerde werk.

Wanneer

5 feb - 1 apr 2023
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Contactinformatie

Galerie KunstApart
Nieuwstraat 77
7411 LK Deventer