TAALBAAK: Workshop Anass Habib

Meerdaags evenement TAALBAAK houdt met UNESCO talen in ere.

4 feb 2023

Anass Habib studeerde zang in verschillende plaatsen in het Midden Oosten en liet al eens eerder een indrukwekkend staaltje van zijn kunnen horen in De Perifeer. Anass Habib heeft een diepe en warme stem en is een internationaal bekend zanger van vroeg-Christelijke en Aramese gezangen, Andalusische en Sefardische liederen uit de Middeleeuwen, Arabische liederen en klassieke Arabische muziek.

Anass Habib bekwaamde zich daarnaast in het verzorgen van workshops op een breed muzikaal gebied. Geschoold in zang hoef je als deelnemer niet te zijn. Anass neemt je mee in de zangcultuur. Klaagliederen, werelds en religieus. Deze workshop vindt plaats van 13:00 – 16:30 in het Etty Hillesum Centrum. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

Later deze dag treedt Anass Habib op met het La Rosa Ensemble in MIMIK.

TAALBAAK Dit programma is onderdeel van TAALBAAK. Onder de naam TAALBAAK organiseren De Perifeer en Wereldlokaal een terugkerend evenement over kleine talen, moedertalen, streektalen en bedreigde talen. Meer informatie over TAALBAAK en het complete programma via taalbaak.perifeer.org.

TAALBAAK is mogelijk gemaakt door Deventer Cultuur Club, Erven Witteveen, Wesselings Van Breemen Fonds, Gemeente Deventer, Provincie Overijssel, Prins Bernhard Cultuurfonds en alle deelnemende podia en betrokken organisaties.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Contactinformatie

Etty Hillesum Centrum
Roggestraat 3
7411EP Deventer