Zeldzaam Mooi Markt

viert het 10-jarig bestaan

16 jul 2023

Op zondag 16 juli 2023 is het 10 jarig bestaan van de Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Worpplantsoen in Deventer. Je kunt genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Door. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes.

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen. Én je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt, een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van handgemaakte en zelfontworpen sieraden, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, kleding, ambachtelijke lekkernijen en nog heel veel meer.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op de Zeldzaam Mooi Markt met hele speciale activiteiten zoals megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, zijn er verschillende demonstraties en kinderworkshops en is er kinderschmink.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Worpplantsoen
Worpplantsoen
Deventer