VPRO’s boekenprogramma leest Franca Treur

30 nov 2022

De boekenclub van het programma leest in november ‘Dorsvloer vol confetti’ van Franca Treur. Het debuut dat bij verschijnen veel losmaakte en een bestseller werd. Het boek gaat over de 12-jarige Katelijne die opgroeit in een strenggelovig boerengezin in Zeeland en de kracht van verhalen ontdekt. Het boek is de hele maand, samen met speciale notities van Treur, gratis te lezen in de Brommer op zee-app. Aan het eind van de maand, op woensdag 30 november, is er een meet up in de Bibliotheek Deventer waar alle lezers welkom zijn

De boekenclub van Brommer op zee leest elke maand een boek onder begeleiding van de schrijver zelf. In de speciaal ontwikkelde app is het eBook te lezen samen met notities van de schrijver over het schrijfproces, anekdotes over personages en met vragen voor lezers. De app is gratis te downloaden voor iedereen met smartphone of tablet. Na de maand lezen komen schrijver en lezers samen tijdens de meet up, waarin lezers de schrijver kunnen ontmoeten en uitgebreid vragen kunnen stellen.

In de maand november staat het boek ‘Dorsvloer vol confetti’ van Franca Treur centraal. Het boek is per 1 november beschikbaar in de app met Treur haar notities. Op woensdag 30 november om 19.30 uur is de meet up met de schrijver in de Bibliotheek Deventer in Deventer. De meet up is zowel op locatie als online gratis bij te wonen. Tijdens deze avond kunnen de lezers vragen stellen aan de auteur, is er een boekenruil en een signeersessie.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lezen! Meer informatie is te vinden via vpro.nl/boekenclub.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

De Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18
7411PK Deventer