Blik op noordelijke kunst | Galerie DNA

27 oktober - 26 nov 2022

Van 27 oktober tot 26 november 2022 staat galerie DNA in Deventer in het teken van Het Kunstenaarscollectief Noordelijk Kunst Kader (NKK2020). De zes kunstenaars van het collectief exposeren gezamenlijk en zijn om de beurt op zaterdag aanwezig. Zij vertellen dan over hun werk, hun inspiratiebronnen en het maakproces.
Bent u nieuwsgierig, geïnteresseerd of op zoek naar inspiratie, kom dan naar galerie DNA in de Golstraat in Deventer.

De kracht van samen

Het NKK is een groep van 6 kunstenaars uit Noord-Nederland die samen exposeren. De groep is ontstaan vanuit de gedachte ‘alleen is maar alleen, samen sta je sterker en kun je elkaar stimuleren en inspireren’. Gezamenlijk met hun kunst naar buiten treden is het doel. Dit keer hebben zij galerie DNA in Deventer gekozen om hun werk te tonen. Het gaat om de volgende zes kunstenaars:

Emy Noya – schilderijen Froukje Dijkstra – keramiek Rineke Hollemans – houtsneden Rita Siemons – sieraden Sikko Mulder – gemengde techniek Wilma Wassing – beelden

Wij stellen ze graag aan u voor op onze website: www.galerieDNA.nl De kunstenaars zijn steeds op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig tijdens een Meet & Greet. U bent van harte welkom?

Expositie: ‘Blik op noordelijke kunst’ 27 oktober t/m 26 november 2022 Open: do. t/m za. 12.00 – 16.00 uur en 1e zondag van de maand

Wanneer

27 okt - 26 nov 2022
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Contactinformatie

galerie DNA
Golstraat 9
7411 BN Deventer