Ja!Theater | improvisatietheater

30 sep 2022

Op vrijdagavond 30 september kun je vanaf 19.30u genieten van improvisatietheater in de Fermerie. Vier spelers van de theatergroep Ja!Theater spelen dan een zogenaamde ‘Nachtgasten’-voorstelling.

Ja!Theater is een theatergezelschap in Deventer dat gespecialiseerd is in lange improvisatie. Wekelijks trainen de cursisten zich in zowel het schrijven als het spelen van formats als ‘Nachtgasten’ en ‘De vloer op’. Na lange tijd kan eindelijk weer een voorstelling gegeven worden. Bij het format ‘Nachtgasten’ krijgen de spelers – op dat moment voor het eerst – een casus te horen. Vervolgens krijgen de spelers in bijzijn van het publiek één voor één hun geheimen te horen. In de circa anderhalf uur die daarop volgen, spelen ze gaandeweg hun geheimen uit.

Kaarten zijn voor €10,- te bestellen via kaarten.jatheater.nl. De zaal van de Fermerie, Muggenplein 9, gaat om 19.30u open. De voorstelling start om 19.45u. Meer informatie over Ja!Theater is te vinden op www.jatheater.nl of www.facebook.com/jatheater.

Wanneer

Contactinformatie

zaal van de Fermerie
Muggenplein 9
7411NW Deventer