WIES | Burgerweeshuis

23 sep 2022

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam, bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden.

Het debuutalbum Het Is Een Wies is in het najaar van 2021 verschenen en daarop staan onder meer de singles Soms Is Het Te Laat, Barman, Meisje en Radiostilte. De band deed in het najaar van 2021 een uitverkochte clubtour en stond in 2022 op Pinkpop, Best Kept Secret en Concert at SEA.

foto: Lin Woldendorp

AARDE AAN DAAN Aarde aan Daan gaat op expeditie door de Nederlandse taal en zingt zijn bevindingen in dromerige en kleurrijke indiepop. De dagdroompop van Nederbelg Daan Hafkamp heeft een poëtische indiesound. De liefde bracht Daan van Amsterdam naar Antwerpen. Toen de liefde stuk liep bleef Antwerpen. En ontstond Aarde aan Daan.

Aarde aan Daan had zijn lancering in België in 2020 via de halve finale van Humo’s Rock Rally met onder andere supports van WIES, Froukje, Tourist LeMC & Clean Pete. In februari 2022 verscheen Aarde aan Daans debuut EP getiteld De Situatie.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Contactinformatie

Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
7411PT Deventer