'ZOMERTIJD'

met nieuw aangekocht werk

12 juli - 4 sep 2022

Ateliier Komma heeft een bijzonder concept. Er worden exposities gehouden in een woonhuis.

Het huis, het interieur en het uitzicht zijn medebepalend voor de beleving van de tentoonstelling.

Bent u deze vakantieperiode in Deventer? Dan is tot 4 september iedere vrijdag (11.00-17.00) de expositie “ZOMERTIJD” te bezichtigen.

Deze zomer laten we werk uit onze eigen collectie zien, aangevuld met recent aangekocht werk van de Deventer kunstenaars Lies Kortenhorst, Susanne Sørensen en Marina Ruempol. Ook werk van Manuel Dos Santos en Sonja Rosing is nieuw.
Atelier Komma heeft een sterke voorkeur voor kunstenaars bij wie het niet zozeer gaat om de exacte weergave maar meer om een suggestie, de aanzet tot een verhaal, een verwondering. Dat is bij de nieuwe aanwinsten opnieuw goed gelukt. Het oude en nieuwe werk leveren samen dan ook verrassende combinaties op. Daarbij spelen het huis, het interieur en het uitzicht weer een grote rol in de totale beleving.

Kortom laat u verrassen

De IJsselkamer is ingericht als verkoopruimte. Te koop is onder andere grafisch werk van zes Duitse kunstenaars. Zij hebben werk gemaakt voor de Thüringer Grafikkalender van 2020. Daarvan was een deel van de opbrengst bestemd voor de “Weimar Stadt der Zuflucht e V.” Deze vereniging, opgericht in 2000, ondersteunt politiek vervolgde kunstenaars en journalisten. De werken zijn nu te koop. De prijs ligt tussen de €20 en €35 euro. (zonder passepartout).

Verder is er werk te koop van onder andere Dorine de Soet, Susanne Sørensen en Marina Ruempol.

Wanneer

12 jul - 4 sep 2022
  • elke vrijdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Atelier Komma
Achter de Muren Vispoort 46
7411 SM Deventer