Ecstatic Dance Deventer

Buiten met DJ QatWeazle

26 jun 2022

We dansen zonder te kletsen en zo wordt het een reis die je zo gauw niet meemaakt! Er zijn geen regels voor hoe je danst, als je je er maar in verliest

na een heerlijke sessie met DJ Goldmund hebben we het blije nieuws dat we buiten gaan dansen! En wel met DJ QatWeazle. We doen dit op ZONDAGmiddag 26 juni om 14.00. EN we sluiten de sessie af met een gezamenlijke vegetarische potluck. Als je enkel wilt dansen geen probleem. We stoppen tegen 19.30. We zijn voor dit event te gast in Epse bij Nienke Nijhoff, en dat vinden we super!

Het adres krijg je na betaling van je tikkie en je aanmelding via Whatsappje. Reken op een fietstijd van ca. 35 minuten vanaf Deventer CS, deels door prachtig bos. Wees er op tijd bij want de animo is groot.

Opgave kan via een Whatsapp bij Horst Timmers / nr 0624447467 en betaling met een tikkie van 20,- middels een Tikkie:

https://tikkie.me/pay/17q29bg6q2f1mj9bafkl of 21,- aan de deur. De prijs is wat hoger deze keer want we dansen met hoofdtelefoons die we huren voor deze sessie.

De leeftijd is 18-99 jaar.

We hebben een paar afspraken: Ecstatic Dance is alcohol- en drugsvrij, we dansen op blote voeten, en we praten niet tijdens het dansen. Ervoor en erna wel natuurlijk. Je danst dus voor de volle 100%

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 21,00
Voorverkoop
€ 20,00

Contactinformatie

Ecstatic Dance