Duurzaamheidscentrum Deventer

8 juni - 31 dec 2022

Zonnepanelen, een groen dak, isolatie, warmtepomp, energie besparen, minder of geen vlees eten. Allemaal stappen die je kunt zetten om te verduurzamen. Er komt veel bij kijken, maar toch hoeven de eerste stappen niet moeilijk te zijn.

En je kunt er ook nog plezier aan beleven! Waar moet je beginnen? Wat past bij jou? En zetten jouw plannen wel zoden aan de dijk? Deventer heeft nu een centrale plek om je op weg te helpen, het Duurzaamheidscentrum.

Een uniek informatiecentrum over verduurzaming voor jou De permanente expositie in het duurzaamheidscentrum zit vol idee├źn om in je eigen leven toe te passen. Er is informatie op het gebied van energie en warmte, maar ook over duurzamere keuzes die eenvoudig en leuk zijn. Wat je eet, wat je koopt, hoe je vakantie gaat, dat heeft allemaal invloed op de kwaliteit van je leven, de natuur in je directe omgeving en uiteindelijk de leefbaarheid van onze planeet. Met kleine dingen kom je al een eind, alle beetjes helpen. Een boel beetjes kunnen samen het verschil maken.

Stel je vragen. Onze voorlichters denken met je mee! Stap binnen en zet een stap naar de toekomst. We helpen je op weg met praktisch en persoonlijk advies. Je kunt er ook een afspraak maken met een gratis energiecoach, die jou gericht kan adviseren over de uitvoering en bekostiging van maatregelen in en om je woning. Bekijk de duurzaamheidsagenda voor activiteiten en initiatieven in Deventer en omgeving en meld jezelf aan voor de nieuwsbrief.

Samen maken we Deventer duurzaam Wat doet de gemeente? Welke initiatieven zijn er in de buurten? Hoe spelen bedrijven en instellingen in op de veranderingen? Daarmee hopen we jou te inspireren. Want er gebeurt al veel, misschien meer dan je denkt!

Wanneer

8 jun - 31 dec 2022
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Duurzaamheidscentrum
Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer