Hoogtevrees

Monkeyjam

overmorgen

Hoogtevrees is terug tussen de bomen van het mooie Worpplantsoen aan de IJssel. Het wordt weer een magisch weekend begin juli.

Deventer staat op stelten en het Hoogtevrees festival biedt een avontuurlijk programma met acts van hoogstaand niveau. Van 1 t/m 3 juli tovert het Burgerweeshuis dit oudste stadspark van Nederland om tot een avant-gardistisch spektakel met muziek, eten & drinken in een mooi decor. De jongste festivalgangers kunnen op avontuur met een ritje in een rups of vliegend tussen de boomkruinen.

MONKEYJAM (19.30 – 23.00 UUR)

Het afgelopen jaar trok de MonkeyJam karavaan van Colored Monkeys door heel Deventer met elke keer een ander thema: van wereldmuziek tot hiphop en van jazz tot een elektronische jam. Bij elke editie werd de verbinding opgezocht met één van de muzikale communities die Deventer rijk is. Tijdens de seizoensafsluiter op Hoogtevrees komen al deze muzikale werelden samen tijdens een eclectische jam die gegarandeerd alle kanten op gaat. Deventer: komt u zien hoeveel muzikaal talent er in deze contreien te vinden is en ervaar hoe vloeiend de universele taal van muziek gesproken kan worden op basis van pure improvisatie.

Hoogtevrees is onderdeel van de 25e editie van internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten.

Wanneer

-

Contactinformatie

Worpplantsoen