Van Verre

Zondagmiddagconcerten Koepel Nering-Bogel

15 mei

De muzikanten van Van Verre spelen folk. Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse country leven.

Van Verre De muzikanten van Van Verre spelen folk. Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse country leven. Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, opzwepende balfolk en meerstemmige zang in verrassende zelfgemaakte arrangementen.

The Pop Up! De Deventer projectband The Pop Up! speelde vorig jaar de sterren van de hemel bij hun eerste optreden in de Muziekkoepel op de Worp. Als je zin hebt in opnieuw een swingende middag met vergeten pareltjes uit de popmuziek, de liedjes die je allemaal (fonetisch!) mee kunt zingen, kom dan zondagmiddag 15 mei naar muziekkoepel Nering Bögel.

Welke muzikanten dit jaar deel uitmaken van The Pop Up houden we nog even geheim. Dat krijg je met een pop-up band! Dat het muzikanten zijn die je regelmatig ziet op het podium van De Hip, mag geen verrassing zijn

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

muziekkoepel nering bogel
Worp plantsoen
Deventer