Expositie ''Vrijheid''

Aan de hand van beelden, glaskunst, tekeningen, foto's en schilderijen brengt het collectief allerlei facetten gevarieerd in bee

7 april - 29 mei 2022

Uitgangspunt van ‘t Sal is het tonen van beeldende kunst in de regio. KunstaanZ laat bezoekers in de maanden april en mei kennismaken met kunstcollectief ’t Sal; een enthousiaste groep kunstenaars uit Olst-Wijhe.

Oorlogsverhalen en vrijheid 15 Mei is tijdens deze doorlopende kunsttentoonstelling van 14.00 tot 15.00 een bijzondere presentatie door leerlingen uit groep 8 van basisschool de Zonnewijzer uit Diepenveen. Zij vertellen verhalen van dorpsgenoten die WOII hebben meegemaakt. Onlangs werden enkele leerlingen officieel erfgoeddrager van deze verhalen, zodat deze doorgegeven worden aan volgende generaties.

Project “Oorlog in mijn buurt “ Binnen het project “Oorlog in mijn buurt” van de stichting “In mijn buurt”, uitgevoerd door het Etty Hillesum Centrum, zijn middels interviews verhalen verzameld om doorverteld te worden. Kunstcollectief tSal, KunstaanZ en het Etty Hillesum centrum maken op deze manier een mooie verbinding tussen kunst, cultuur, geschiedenis, het heden en de toekomst. De toegang is gratis.

Wanneer

7 apr - 29 mei 2022
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Kunstaanz
brink 16
7411 BR Deventer