Deventer (H)eerlijke Hanzemarkt

Rechtstreeks van de bron

29 okt 2022

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de boer groeit. Op de Deventer (h)eerlijke Hanzemarkt staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je zien, voelen, ruiken en ervaren wat het echte Salland is.

Vanaf Augustus 2022 zal er op de laatste zaterdag van de maand op het vernieuwde plein van de GROTE KERK een idylische streekmarkt plaats vinden. Van 10.00 tot 16.00 is er de (h)eerlijke hanzemarkt. De plek die gekozen is ademt een en al historie uit.Het Grote Kerkhof is een plein in de stad Deventer aan het plein bevinden zich de Grote of Lebuinuskerk en het Stadshuis van Deventer.

Nadat u uw boodschappen heeft gedaan kunt u lekker genieten van de vele terrasjes die het plein kent

Rechtstreeks van de bron

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de boer groeit. Op de (h)eerlijke hanzemarkt staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je proeven en beleven wat ambacht is. Bovendien zijn het producten met een eigen verhaal. Elke producent wil dit graag op de markt persoonlijk vertellen en laat je graag proeven. Alle producten zijn op een kleinschalige wijze gemaakt.

voor meer informatie, klik hier.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Contactinformatie

Grote kerkhof
Grote Kerkhof 38
7411 KV Deventer