Irish Pub Festival keert terug!

De liefhebbers van het 2-daagse Ierse festival kunnen 3 en 4 februari 2023 hun hart weer vullen met Ierse klanken.
,,Vanwege corona kon het festival 2 jaar lang niet doorgaan, zegt Noel Shannon. We hebben in die afgelopen 2 jaar ontzettend veel berichten en mailtjes ontvangen van mensen die het festival zo hebben gemist. We zijn blij dat we in februari weer zo veel mensen blij mogen maken”.

Op vrijdag 3 februari start het festival met een afterwork borrel Bij DAVO met daarbij livemuziek. Daarna gaat het definitief los in maar liefst 13 deelnemende horeca zaken. Op de website van het festival kan gevonden worden welke horeca meedoen door middel van Google Maps. Verdwalen is geen optie!

Ben je op zaterdag middag 4 februari al weer lekker in de stemming? Dan kun je aansluiten bij één van de Ierse sessies; Hans en Grietje aan de Brink en De Zevende Hemel aan Het Grote Kerkhof.

Tot zover het programma zoals deze bij de vaste bezoeker bekend is: het Richard Thannhauser Memorial Concert zal dit jaar wegens omstandigheden geen doorgang kunnen vinden. Toch is het gelukt om een volledig weekend te organiseren.

Op zaterdagavond treden The Shannons op bij DAVO Bieren samen met Jimmy Ellis (UK) op viool en Paddy Ryan (UK) op banjo. Zij zetten met hun Folk ’n roll iedere zaal op de kop. De toegang voor de afterparty bij DAVO is gratis! The Shannons beginnen om 21.00 uur. Voor meer informatie, ga naar www.irishpubfestival.nl.