Opening Holiday Inn in Deventer

IHG Hotels &Resorts en Cycas Hospitality hebben de opening van de eerste Holiday Inn Express in Deventer gevierd met de opening van Holiday Inn Express &Suites Deventer met 99 kamers.

Beheerd door Cycas Hospitality, als onderdeel van een huurovereenkomst met Bruil Bouw, combineert het nieuwbouwhuis 83 Holiday Inn Express-kamers die zijn ontworpen om het comfort van het huis in evenwicht te brengen met slimme ontwerpfuncties, met 16 volledig uitgeruste suites, waardoor het hotel geschikt is voor zowel kortere als langere gasten. Naast de vertrouwde hotelfaciliteiten die gasten kunnen verwachten van het Holiday Inn Express-merk, zoals het inbegrepen Express Start® Breakfast en Grab &Go Pantry, zijn alle 99 kamers voorzien van het Holiday Inn Express Next Generation-kamerontwerp, gericht op het verbeteren van de gastervaring en het uitrusten van reizigers met alles wat ze nodig hebben voor een geweldig verblijf. De belangrijkste kenmerken zijn verduisteringsgordijnen, beddengoed van hoge kwaliteit, een krachtige douche en gratis breedband-WiFi. De kamers zijn ook uitgerust met slimme designkenmerken, zoals een flexibele werkruimte, een flatscreen-tv waar gasten inhoud van hun telefoon kunnen spiegelen, ergonomisch ontworpen stoelen en ruime USB-poorten en stopcontacten naast het bed. De 16 suites met een slaapkamer hebben ook een kitchenette, een woonruimte en een werkruimte.

In de lobby van het hotel vinden gasten tafels met geïntegreerde kracht - allemaal onderdeel van de Next Generation-ontwerpoplossingen van het merk. De accommodatie beschikt ook over een 24-uursreceptie met versneld in- en uitchecken, uitgebreide parkeergelegenheid en de Express Café &Bar, een zorgvuldig ontworpen gemeenschappelijke ruimte waar gasten kunnen ontspannen, opladen of productief kunnen zijn en vervolgens op weg zijn.

Verbindingen met Nederland & beyond

De woning is gelegen aan de rand van Deventer langs de snelweg A1, de belangrijkste verbinding tussen Nederland en Duitsland. Met de nabijheid van buslijn 6 en 7 minuten van het centraal station in Deventer met doorgaande treinverbindingen door heel Europa, is het hotel gemakkelijk bereikbaar. Als gevolg hiervan liggen zowel Amsterdam als de Duitse grens op minder dan een uur rijden, met vijf internationale luchthavens allemaal binnen 90 minuten rijden van het hotel.

Mario Maxeiner, Managing Director Northern Europe IHG, zei: "We zijn ongelooflijk trots om onze geweldige samenwerking met Cycas voort te zetten bij het openen van een ander buitengewoon IHG-hotel - het langverwachte Holiday Inn Express & Suites Deventer. We zijn er trots op om het eerste Holiday Inn Express met een 'suites'-aanbod in Nederland met Cycas te openen - een bewijs van onze langdurige samenwerking."

Khalid Gaddur, General Manager bij Holiday Inn Express &Suites Deventer, zei: "Het openen van de eerste Holiday Inn Express in Deventer en het naar Nederland brengen van het 'suites'-concept, is een ongelooflijk opwindend project om deel van uit te maken. Het merk verdedigt eenvoudig, slim reizen door een lanceerplatform voor gasten om hun volgende verbinding te maken, zowel voor zaken als voor vrije tijd, en ikzelf en het team kijken ernaar uit om onvergetelijke ervaringen te creëren voor bezoekers van Deventer."

Terwijl Cycas Hospitality zijn ambitieuze ontwikkelingsplannen blijft voortzetten, markeert deze opening de derde nieuwe hotelopening van de bekroonde pan-Europese exploitant in 2022, na de opening van het eerste dual-branded pand in Frankrijk eerder dit jaar. Cycas opent ook Holiday Inn Express &Suites Sion in het najaar van 2024 en lanceert het concept in Zwitserland.