Wandelen Wandelen (Whoop!) van MINKA

Vrolijke videoclip tegen de coronadip!


De nieuwste single van MINKA gaat over wandelen in Corona-tijd. Bij de catchy popsong is een videoclip opgenomen waar de energie vanaf spat waardoor je gaat meezingen, en hopelijk mee-wandelen.

Lekker actueel, want wandelen is top voor je weerstand. De clip verschijnt op woensdag 4 november. Ook de stad Deventer eist een prachtige hoofdrol op.

Wandelen wandelen whoop! - videoclip
Wandelen wandelen whoop! - videoclip

MINKA maakt aanstekelijke Nederlandstalige electropop met vrolijke rock & roll vibe. Haar tweede single Wandelen Wandelen (Whoop!) gaat over nu. Middenin de tweede coronagolf mogen we weer een stuk minder en werken we weer thuis. Maar MINKA kan niet stilzitten. Wat mag wel, in plaats van wat mag niet. Juist….Wandelen!

3FM DJ Timur heeft de track al gedraaid en toegezegd het nummer te adopteren voor de 3FM Serious Request: The Lifeline.

Van wandelen word je blij Het idee voor MINKA’s nieuwe single over wandelen ontstond tijdens de lockdown in maart. Net als 3,6 miljoen andere Nederlanders trekt MINKA minimaal een keer per week haar wandelschoenen (lees: sneakers) aan. Tijdens de lockdown kwam deze hobby, als één van de weinige dingen die nog mochten, goed van pas. MINKA: “Wandelen is te gek om je hoofd leeg te maken. Lekker de natuur in, even weg van je computerscherm. En je wordt er ook nog eens blij van.” Wandelen is goed voor je hart, je weerstand en je mentale gezondheid. Alles dus!

Positief en aanstekelijk ****Wandelen Wandelen (Whoop!) is dan ook een vrolijke single. Positief en aanstekelijk. Na één keer luisteren kun je hem al meezingen. In de videoclip zit ook een heel geinig dansje dat je zo onder de knie hebt. “Ik hoor vaak van mensen dat ze vrolijk worden van mijn muziek, en dat ze er energie van krijgen. Dat is precies wat ik wil met deze track.” Muziek als remedie tegen de corona dip. ‘Blijven lachen en… ga wandelen,“ aldus MINKA.

WANDELEN WANDELEN (WHOOP!) is te vinden op alle streaming platforms zoals Spotify, iTunes, en Deezer.
Op 4 november verschijnt de videoclip

Wandelen wandelen whoop! - Videoclip
Wandelen wandelen whoop! - Videoclip

Over MINKA MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock & roll vibe. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in. Een ode aan de onbevangenheid, met eigenwijze teksten en o zo dansbare muziek. Ook mensen die niet willen dansen, die dansen stiekem. Hop, met die voetjes van de vloer!

Minka
Minka

MINKA is lief en rock & roll tegelijk. Onderschat haar niet, want ze pakt je in met haar dans, energie en gitaarlicks.

Haar muziek is aanstekelijk, vrolijk en spannend tegelijk. Met analoge synths en onweerstaanbare melodieën die niet meer uit je hoofd gaan. Doe vooral de dingen die je wilt doen. Een leven zonder einde, alles of niets en een wijntje voor de pijn. Niemand kijkt. Trouwens, laat ze maar kijken…