Camperplaats Hancate

Bijzonder overnachten in een prachtige omgeving

Camperplaats Hancate is een locatie om te overnachten, uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving. Deze ruime camperplaats ligt in het hart van het mooie Reggedal.

Reggendal kent een rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en een groot aanbod aan recreatiemogelijkheden. In de omgeving vind je ook toeristische trekpleisters als het Pieterpad, de Lemelerberg en het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug. Hierdoor heb je een ruime keuze uit verschillende fiets- en wandelroutes.

In het schitterende Reggedal vind je De Regge, deze rivier baant zich al kronkelend een weg door het indrukwekkende landschap. Daarbij passeert de rivier pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en velden. Het is een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop rust en ruimte vindt.

De gevarieerde natuur leent zich dan ook uitstekend voor lange wandel- en fietstochten. Maar ook andere vormen van recreëren behoren tot de mogelijkheden, zoals vissen, kanoën of golfen. Overnacht op deze bijzondere camperplaats en maak kennis met het ommeland van Deventer.

Contactinformatie

Camperplaats Hancate
Ommerweg 150a
7447 RJ Hellendoorn

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Bruikbaar toilet

Ligging

  • Landelijk gelegen

Faciliteiten camperplaats

  • Camperplaats
  • Elektriciteit
  • Ondergrond gras