Alternote

Alles van papier

Alternote is een winkel en webshop gespecialiseerd in postkaarten, wenskaarten, kinderboeken, notitieboeken, agenda's, kalenders en overige producten.

Als het van papier is, vind je het bij Alternote. Deze winkel heeft (bijna) alles op het gebied van postkaarten, wenskaarten, boeken, notitieboekjes en andere papierwaren. Je vindt Alternote in een prachtig historisch pand aan de Kleine Overstraat.

In deze winkel vind je verrassende producten, veelal van papier. En mocht je iemand een kaartje willen sturen dan kun je hier ook terecht. Zij houden van hun producten en ze proberen altijd iets te vinden wat je niet overal tegen komt. Zo hebben ze een collectie van ongeveer 80.000 postkaarten waar je uren tussen kunt snuffelen. Zoek je voor iemand de perfecte postkaart? Keuze genoeg! En verstuur je liever een wenskaart? Ze hebben de tofste kaarten al voor je uitgezocht.

Ook vindt je hier kinderboeken. De selectie kinderboeken hebben zij met liefde uitgekozen zodat alleen de leukste, grappigste en mooiste boeken in hun winkel komen. Bij Alternote vinden ze het belangrijk dat ieder kind opgroeit tussen boeken. Daarom delen zij graag hun liefde voor boeken met hun klanten.

En voor de schrijvers onder ons hebben ze heel veel notitieboekjes. Maar dan ook echt heel veel. Het is toch heerlijk om je gedachten of aantekeningen op te schrijven in een mooi boekje? In onze ogen kun je nooit teveel notitieboekjes hebben.

Eigenlijk zijn woorden niet genoeg om onze fijne winkel te omschrijven. Kom daarom vooral eens langs om het zelf te beleven.

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Contactinformatie

Alternote
Kleine Overstraat 30-32
7411 JM Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Er is een trap aanwezig