Van der Linden Lingerie

Lades vol lingerie

Bij Van der Linden Lingerie vind je een gevarieerd aanbod aan lingerie van kwaliteitsmerken, aangevuld met populaire series in basiskleuren. Ook kun je hier terecht voor hulp bij het vinden van een goede pasvorm.

Van der Linden Lingerie ziet lingerie als iets dat draait om mensen. Mensen in alle vormen en maten. Lingerie draagt bij aan je uitstraling en zelfvertrouwen. Voor als je op zoek bent naar goed passende lingerie dan kun je hier terecht om je pasvorm op te laten meten. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid die zij jaar in jaar uit hebben vergaart, voorzien zij je ook graag van advies op het gebied van borstprothesen en protheselingerie.

Een persoonlijke stylingtip, kleuradvies, hoe stel je je bh correct in voor het optimale draagcomfort of welk type slip past het best bij jouw figuur. Maar ook een luisterend oor, een hart onder de riem of een confidence boost. Daarmee staan ze met al hun kennis, kunde en passie voor je klaar. Dit maakt hun, samen met het enorme assortiment, uniek in de regio. Het zorgt ervoor dat mensen blij verrast zijn als ze voor het eerst geadviseerd worden en dat ze met veel plezier terug blijven komen.

In assortiment hebben wij lingerie, badmode, nachtmode, menswear, borstprotheses, protheselingerie, huispakken, nachthemden, beha's, slips, strings, shortjes, boxers en nog veel meer opgenomen. Alles geleverd door topmerken als, Aubade, Antigel, Tommy Hilfiger, Marie Jo, Prima Donna, Simone Perele, Chantelle, Anita, Fantasie en HOM.

Wij helpen je graag om je op en top vrouw te voelen.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 16:30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

Contactinformatie

Van der Linden Lingerie
Smedenstraat 23-25
7411 RB Deventer

Voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Drempelvrij
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk